ZOLL AED hjertestarter

ZOLL er en af de førende producenter af hjertestartere i verden. Deres produkter er kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed.

Hvis du overvejer at købe en hjertestarter, er der flere grunde til at overveje en ZOLL AED plus hjerterstarter.

Høj kvalitet og pålidelighed

ZOLL AED Plus er bygget med høj kvalitet og pålidelighed i tankerne. Den er testet grundigt for at sikre, at den kan yde dens bedste under alle forhold.

Brugervenlighed

ZOLL AED hjertestartere er designet til at være nemme at bruge, selv for personer med ingen eller begrænset træning i hjertestopbehandling. De bruger stemmeprompts og visuelle instruktioner til at guide brugeren gennem processen.

Lave driftsomkostninger

ZOLL hjertestartere er designet til at have lave driftsomkostninger. De kræver færre batterier end mange andre hjertestartere, og de har en lang batterilevetid. Man behøver kun at udskifte elektroderne hvert femte år, og batterierne til produktet (ti 123A litiumbatterier) kan købes i helt almindelige levnedsmiddelforretninger.

ZOLL AED Plus kan anvendes på både gamle og unge

ZOLL hjertestartere er designet til at kunne bruges på både børn og voksne. De har forskellige elektroder til børn og voksne, så du kan være sikker på, at du giver korrekt hjælp.

Indbygget teknologi

Ud over de ovennævnte pointer er ZOLL hjertestartere også kendt for deres:

  • Real CPR Help®-teknologi: Denne teknologi giver brugere af ZOLL AED Plus øjeblikkelig feedback på kvaliteten af deres hjertemassage i form af kompressionshastighed og dybde.
  • Fibrillation Detection Technology (FDT): Denne teknologi giver brugere af ZOLL AED Plus en mere præcis analyse af hjerterytmen, hvilket kan føre til en mere effektiv hjælp.

Hvis du leder efter en hjertestarter, der er højkvalitets, pålidelig, brugervenlig og har lave driftsomkostninger, er en ZOLL et godt valg. ZOLL hjertestartere er designet til at give den bedste mulige behandling til personer med hjertestop, og de kan hjælpe dig med at redde liv.