Covers til iphone 5 og ipad mini

Pas på din iPad mini og iPhone 5 med covers

Apples iPhone 5 og iPad Mini er efterhånden ved at blive et hvermandseje hos både unge og gamle. Det er lige før, det er unormalt, hvis man ser folk på gaden med en anden tablet end en iPad Mini eller en iPhone 5. Et eller andet sted er netop disse to apparater blevet så populære, at det næsten er blevet for ordinært at kigge på i gadebilledet.

Men der er heldigvis råd til dem, som elsker deres iPad Mini eller iPhone 5, for med et af de smarte iPad Mini covers eller iPhone 5 covers, kan man nemt få sin favorittablet eller favorittelefon til at skille sig ud fra mængden – i høj grad endda.

Der findes iPhone 5 covers og iPad Mini covers i alverdens farver og med alverdens motiver, ligesom de også findes i forskellige typer og udformninger. Hvilken type og hvilken farve eller design som coveret skal have, er helt op til ejermandens egen stil og smag. Det fede er blot, at det er muligt at få ændret det nu så ordinære design til et mere personligt på ingen tid.

Udover at ændre maskinens udstråling, vil stort set alle typer iPhone 5 covers eller iPad Mini covers også yde en høj grad af beskyttelse overfor slag, fald og ridser. Det er altså ikke kun designet, som disse covers er godt for, men også pengepungen i det lange løb.